top of page
  • Writer's pictureClaudia Galletly

La super paraula.

Quan et ve la paraula emprenedoria de vegades ens venen sensacions de por, o de si ho estaré fent bé ... després arriben els pensaments de fracàs i de dir com pot ser que en temps de coronavirus jo una noia de vint-i-sis anys m'enfangui amb aquesta aventura una mica conjunta amb la meva mà esquerra que és la meva mare per crear un espai on creadors de joies, ceràmiques, moda de vora de tot Catalunya i Espanya es donin a conèixer on la filosofia fet a mà és la premissa de tot aquest univers.

Ara després de tot estic contenta encara que tan sols a començat però d'il·lusió i els nervis diuen que es viu ( he rigut només d'escriure això).

El ... que he posat és perquè ja de pas que és la meva primera entrada en el blog us recomano una pel·lícula que per mi ésdel top 3. És cert que ús recomanaré petites coses durant els meus escrits al blog.

56 views0 comments
Publicar: Blog2_Post
bottom of page